رد کردن پیوندها
تکنیک افزایش سرعت سایت- ای نگاه

افزایش سرعت سایت (بررسی کامل + ارائه راهکار)

می‌دانستید تاخیر یک ثانیه‌ای در بارگذاری سایت باعث می‌شود بازدید کننده‌های سایتتان 11% کم شوند، رضایت مشتریان، 16% کاهش یابند و نرخ تبدیل به اندازه 7% پایین بیاید؟ برای اینکه اهمیت افزایش سرعت سایت را بهتر متوجه شوید، مقاله ای نگاه را راجع به تاثیر سرعت سایت بر سئو بخوانید.

حجم سرسام‌آور اطلاعات در دسترس برای افرادی که در جستجوی یک واژه هستند، فرصت تاخیر در بارگذاری اطلاعات را از سایت‌های رقیب گرفته است. کافی است کاربری که در صف جستجو، سایت شما را برای دریافت اطلاعات انتخاب کرده است، با تاخیر بیش از حد معمول مواجه شود تا دیگر به سایتتان اعتماد نکند. با این کار از یک سو تعداد بازدید سایت شما کم می‌شود و از سوی دیگر با خارج شدن فوری افراد از وب سایتتان، نرخ پرش یا Bounce Rate آن به شدت افزایش یابد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید گوگل مطابق با یکی از تجربه‌های خود، اعلام کرده‌است که با اضافه شدن سرعت بارگذاری سایتش به اندازه 0.5 ثانیه، نرخ تبدیل Conversation Rate 20% کاهش پیدا کرده‌است. همچنین یکی از مطالعات سایت آمازون نشان داده است که کم شدن سرعت این سایت به میزان 100 میکرو ثانیه باعث کاهش چشمگیر بازدید کاربران می‌شود. دو سایت نام برده از بزرگ‌ترین سایت‌های دنیا هستند و باور کنید اگر کاهش سرعت سایت چنین تاثیری روی آنها می‌گذارد، افزایش زمان بارگذاری برای سایت شما یک فاجعه به شمار می‌رود.

ای نگاه در این مقاله، نگاهی به تکنیک‌های افزایش سرعت سایت انداخته است. تکنیک‌های ذکر شده معمولا جزء خطاهای gtmetrix هستند که با اندکی حوصله می‌توانید آنها را فرا بگیرید.

وقتی از کندی حرف می زنم، از چه حرف می‌زنم؟

طبق اعلام کمپانی گوگل، زمان اختصاص داده شده به بارگذاری یک سایت که باعث می‌شود کاربران آن را سایتی سریع ارزیابی کنند، 3 ثانیه ارزیابی شده است. گوگل در یک مطالعه مفصل، مشتریان تبلیغاتی خود را مورد تحلیل قرار داد. بررسی جامع نهصد هزار صفحه فرود تبلیغاتی ads’ Landing Page مختلف برای نسخه گوشی همراه در 213 کشور توسط گوگل نشان داد که 70% آنها تقریبا 7 ثانیه برای بارگذاری خود زمان لازم دارند. از تمامی صنایع مورد بررسی گوگل حتی یک صنعت هم به سرعت بارگذاری ایده­‌آل گوگل نزدیک نبود. میانگین زمانی لازم برای لود شدن سایت‌های بررسی شده توسط گوگل، به 22 ثانیه می‌رسید. این در حالی است که باید توجه داشته باشید 53% کاربران گوشی همراه، در صورت انتظار بیش از 3 ثانیه، سایت را ترک می‌کنند. بعلاوه همین آمار نشان می‌دهد که با کاهش سرعت سایت از 1 تا 10 ثانیه، نرخ پرش Bounce Rate به میزان 123% افزایش می‌یابد. در شکل زیر می‌توانید تاثیر سرعت سایت را بر نرخ پرش در نسخه‌های موبایل مشاهده کنید. برای بیشتر خواندن درباره این پژوهش می‌توانید به مقاله سرعت سایت در موبایل در وبلاگ گوگل سر بزنید.

افزایش سرعت سایت-ای نگاه

با توجه به این توضیحات به نظر می‌رسد هر کدام از ما راه درازی برای جلب نظر گوگل داریم. اما توجه کنید که با هر افزایش اندک سرعتتان ده‌ها پله از رقبایتان جلو خواهید افتاد.

و اما…

تکنینک های افزایش سرعت سایت

1. کاهش HTTP Request ها

خطای  Make Fewer HTTP Request  در gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

یک تحقیق انجام شده در Yahoo نشان می‌دهد که 80% وقت صرف شده در بارگذاری یک صفحه وب، به دانلود شدن قسمت‌های مختلف صفحه مانند تصاویر، Style Sheet ها و اسکریپت‌ها اختصاص می‌یابد. تعداد Request های فعلی سایتتان را پیدا کنید. کاهش تعداد این درخواست‌ها گام مهمی در افزایش سرعت سایت به شمار می‌رود. بررسی مفصل این خطا را می‌توانید در مقاله تکنیک‌های کاهش درخواست های HTTP مطالعه بفرمایید.

2. تاثیر minify کردن فایل ها

خطای  Minify JavaScript and CSS در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

minify کردن یکی از راه حل‌های بسیار موثر در افزایش سرعت سایت است. فایل‌های CSS و JavaScript ممکن است دارای بخش‌های غیر ضروری زیادی باشند. حذف فضاهای اضافی، Line Break ها و تورفتگی‌ها می‌تواند سرعت سایت را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. درباره تاثیر Minify  کردن و راه های آن می‌توانید به صورت اجمالی در مقاله آموزش رفع خطای Minify Javascript And CSS اطلاعات کسب کنید.

3. بارگذاری Asynchronous برای فایل‌های CCS و JavaScript

خطای Prefer asynchronous resources در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

بارگذاری اسکریپت‌ها به صورت Synchronous به معنی بارگذاری هر کدام از آنها پس از اتمام قبلی است. اما هنگامی که شما از بارگذاری غیر هم‌زمان Asynchronous استفاده می‌کنید، به بعضی از Script ها اجازه می‌دهید بطور هم زمان اجرا شوند. بارگذاری صفحه‌ها به صورت غیر هم‌زمان Asynchronous، سرعت سایت شما را بطرز چشمگیری افزایش می‌دهد.

4. افزایش سرعت سایت با بارگذاری JavaScript ها به صورت Defer

خطای  Defer loading of JavaScript در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

در حالت معمول، المان‌های یک فایل JavaScript بعد از بارگذاری کامل یک المان دیگر، بارگذاری می‌شود. با Defer کردن می‌توانید از این کار جلوگیری کنید. تفاوت Defer کردن با غیر هم‌زمان Asynchronous کردن که در بالا توضیح داده شد، آن است که اسکریپت‌هایی که به صورت غیر هم‌زمان نوشته شده باشند، پس از دانلود شدن کامل اسکریپت اجرا می‌شوند اما script های Defer شده پس از لود کامل صفحه اجرا خواهند شد.

5. کاهش زمان First Byte، افزایش سرعت سایت

به جز انرژی و زمانی که باید برای افزایش سرعت سایت در بارگذاری کامل آن هزینه کنید، دقت به زمانی که اولین المان‌ها روی سایت شما ظاهر می‌شوند اهمیت بسیاری دارد. زمان بارگذاری First Byte میزان زمانی است که یک کاربر باید منتظر بماند تا اولین بایت از داده‌های سایت از سرور دریافت شود. گوگل کمتر از 200 میکرو ثانیه را به عنوان بهترین زمان برای ظاهر شدن First byte پیشنهاد داده است.

6. افزایش سرعت سایت با کاهش زمان پاسخ سرور

خطای Improve server response time (deprecated) در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

یکی از مهم‌ترین تکنیک های افزایش سرعت سایت بررسی مقدار زمان اختصاص یافته برای جستجوی سیستم نام دامنه‌ها DNS (Domain name System) است. رساننده خدمات اینترنتی (ISP) شما برای یافتن آدرس IP مربوط به URL تایپ شده توسط شما، باید در سیستم نام دامنه‌ها به جستجو بپردازد. اگر از DNS کندی استفاده می‌کنید، انتقال آن به یک DNS سریع‌تر سرعت سایت شما را به میزان قابل قبولی افزایش می‌دهد.

خطای gtmetrix- افزایش سرعت سایت

7. تاثیر هاست بر سرعت سایت

بسیاری از افراد غیر حرفه‌ای، تنها قیمت را ملاک انتخاب خود قرار می‌دهند و ارزان‌ترین هاست را انتخاب می‌کنند. شاید این هاست در ابتدا نیازهای شما را براورده کند اما با افزایش ترافیک، یک هاست ضعیف می‌تواند سرعت سایت را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد. پس در انتخاب هاست تنها قیمت را در نظر نگیرید.

8. تاثیر فشرده سازی بر سرعت

خطای Enable gzip compression در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

هر چقدر فایل‌های شما حجم کمتری داشته باشند، سرعت بارگذاری و دانلود محتویات صفحه افزایش می‌یابد. گاهی می‌توانید بدون آنکه به کیفیت عکس خدشه‌ای وارد شود اندازه فایل را کاهش داده و سرعت را به میزان قابل توجهی بهبود ببخشید. به دلیل آنکه فایل‌های CCS و HTML معمولا دارای کدهای تکراری و فضاهای خالی زیادی هستند، فشرده کردن آنها بسیار موثر خواهد بود. در میان تکنیک های افزایش سرعت سایت،فشرده سازی فایل‌ها از محبوب ترین‑ها به حساب می‌آیند.

آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس

9. فعال کردن کش مرورگر

خطای  Leverage browser caching در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

با توجه به اینکه با هر بار بازدید از یک وب سایت، المان‌های آن صفحه روی درایو هارد در کش کاربر ذخیره می‌شود، دفعات بعدی که کاربر به سایت سر می‌زند، مرورگر او قادر خواهد بود صفحه درخواستی را بدون ارسال یک HTTP Request مجدد به سرور باز کند. بنابراین استفاده مناسب یک مدیر وب سایت از کش برای آن دسته از بازدید کنندگانی که برای چندمین بار از سایت او بازدید می‌کنند، به افزایش سرعت کمک بسیار زیادی می‌کند. برای اینکه بتوانید سیر تا پیاز کش کردن سایت را بیاموزید می‌توانید به مقاله تاثیر کش کردن سایت مراجعه کنید.

10.کاهش سایز عکس

خطای  Optimize images در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

عکس‌ها می‌توانند نقش مهمی در سرعت سایت بازی کنند. مطابق با نتایج یک تحقیق، 66% کاربران دوست دارند قبل از خرید یک محصول، دست کم 3 عکس از آن را ببینند. بنابراین کاهش حجم عکس‌ها، در میان تکنیک‌های افزایش سرعت، بسیار موثر به شمار می‌رود. کم کردن حجم عکس­ها از 22 مگا بایت به 300 کیلو بایت زمان بارگذاری سایت را تا 70% کاهش می‌دهد.

11. تاثیر CDN بر سرعت سایت

خطای  Use a Content Delivery Network (CDN) در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

علاوه بر انتخاب هاست صحیح، استفاده از CDN هم می‌تواند سرعت سایت را بسیار بهبود دهد. توضیح آنکه، با افزایش ترافیک سایت، زمان هر یک از درخواست‌های HTML نیز افزایش می‌یابد. بنابراین سرعت بارگذاری کاملا افت خواهد کرد. اما با استفاده از CDN که مخفف Content delivery Network به معنای شبکه تحویل محتوا است، کاربران از فواصل دور نسبت به سرور اصلی، نیز می‌توانند به با سرعت مناسب به محتوای سایت دسترسی داشته باشند. زیرا CDN شبکه‌ای از محتویات سایت شما در نقاط مختلف مهیا می‌کنند.

افزایش سرعت سایت در gtmetrix

12. استفاده از Platform های هاست خارجی

علاوه بر استفاده از CDN، استفاده از platform های هاست خارجی برای فایل‌های بزرگ‌تر تاثیر بسیاری بر سرعت سایت شما خواهند گذاشت. مثلا برای بارگذاری یک فیلم که حجم قابل توجهی دارد می‌توانید به جای آپلود کردن آن بطور مستقیم روی سایتتان که از طریق FTP یا WordPress انجام می‌گیرد، از یک سرویس شخص ثالث مانند YouTube، Vimeo یا Wista  استفاده کنید.

13. بهینه سازی CSS از تکنیک‌های افزایش سرعت سایت

خطای  Inline small CSS در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

CSS ها نیازهای ظاهری سایت شما را برآورده می‌کنند. CSS های External در هد HTML قرار می‌گیرند. در عوض، CSS های Inline به گونه‌ای دیگر نوشته می‌شوند. به عنوان یک قانون کلی، خوب است بدانید که هر چه از نوشتن CCS های Inline خودداری کنید، می‌توانید سرعت سایت را بیشتر کنید. از این طریق شما قادر خواهید بود حجم کد خود را کم کنید و داپلیکیشن کد را کاهش دهید.

14. زمان بارگذاری Above the Fold

شما می‌توانید با بارگذاری بخشی از صفحه که به عنوان روی جلد معروف است، بدون آنکه تمامی محتوای صفحه بارگذاری شده باشد تجربه بهتری را نصیب کاربران کنید. با این کار که Lazy Loading هم گفته می‌شود، کاربر در حال انتظار برای کل صفحه، تنها بخش مهم ابتدای آن را می‌بیند و سایر محتوا و عکس‌ها پس از آنکه بارگذاری شدند، به معرض نمایش در می‌آیند. ای نگاه نیز از این کار برای کاهش زمان بارگذاری پست‌های اصلی با صدها صفحه بهره می‌گیرد.

first byte افزایش سرعت سایت

15. کاهش پلاگین ها

خطای (Avoid Plugins (deprecated در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

احتمالا همگی متخصصان به ویژه کاربران WordPress روزانه صدها کار خود را به پلاگین‌ها واگذار می‌کنند و این پلاگین‌ها توانسته­اند راحتی در انجام انواع عملیات را روی وب سایت شما را بطرز چشمگیری افزایش دهند. با این حال، خوب است بدانید نصب پلاگین‌های زیاد می‌تواند سرعت سایت را کاهش دهد.

16. کاهش Redirect، افزایش سرعت سایت

خطای Minimize redirects در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

Redirect کردن به ویژه برای مواقعی که آدرس صفحه خود را جابجا می‌کنید یا آن را حذف می‌کنید، کاربرد زیادی دارد و به ویژه برای لینک‌های خراب بطور گسترده استفاده می‌شوند. اما توجه داشته باشید که زیاده‌روی در استفاده از آنها، HTTP Request های اضافه ایجاد می‌کند که می‌تواند تاثیرات مخربی بر سرعت سایت داشته باشد. بنابراین از تکنیک‌های افزایش سرعت سایت می‌توان به کاهش تعداد Redirect ها نیز اشاره کرد.

redirect- افزایش سرعت سایت

17. کاهش script های خارجی

خطای Combine external CSS and JavaScript (deprecated) در  gtmetrix مربوط به این تکنیک است.

همانطور که در بالا اشاره شد، هر چقدر تعداد درخواست­های سایت شما از سرور کمتر باشد، صفحه زودتر بارگذاری خواهد شد. درست است که فایل­های CCS و JavaScript، در افزایش اسکریپت­های خارجی مقصر اصلی به شمار می­آیند، آنها را نمی­توان به عنوان تنها عامل به حساب آورد. با استفاده از Developer Tool های گوگل کروم می‌توانید دیگر اسکریپت‌های خارجی را که تعداد درخواست‌ها را افزایش می‌دهند، پیدا کنید.

Monitor .18 سرعت سایت

با پیشرفت و توسعه سایت شما و افزایش سرعت آن، مانیتور کرد  کردن تغییرات آن در طول زمان می‌تواند روند پیشرفت شما را تند کند. هر چقدر که سایت شما به حالت ایده‌آلتان نزدیک شود، باز هم راهکارهایی موثر بر افزایش سرعت پیدا می‌شوند که بهبود عملکرد سایت شما را ممکن می‌کنند. برای این کار نیز مانند سایر تکنیک های افزایش سرعت سایت ، ابزارهای مفیدی موجود هستند.

Monitor .19 سرعت صفحه در گوشی

با افزایش سرسام‌آور گوشی‌های هوشمند، صاحبان و مدیران سایت زیرک می‌دانند با افزایش وقت و انرژی برای نسخه‌های گوشی می‌توانند تاثیر خود را بر کسب و کار چندین برابر کنند. همانطور که در بالا نیز اشاره شد، تجربه کاربر در نسخه‌های گوش همراه سهم غیر قابل انکاری در بهبود رتبه بندی در صف جستجوی گوگل دارد. بنابراین، علاوه بر نظارت بر سرعت سایت در Desktop، با ابزارهایی مانند Test MY Site می‌توانید سرعت سایت را در گوشی‌های همراه در طول زمان ارزیابی کنید.

خلاصه آنکه

کاهش زمان بارگذاری و افزایش سرعت سایت تاثیر انکارناپذیری بر بهبود سئو و موتورهای جستجوی گوگل از یک سو و تجربه کاربران از سوی دیگر دارد. افزایش سرعت نیاز به تجربه  مهارت دارد و ممکن است کار وقت گیری باشد. پس برای بهبود سرعت سایت خود و یادگیری تکنیک های افزایش سرعت سایت صبور باشید. بهتر از از فاکتورهایی آغاز کنید که بیشترین تاثیر را دارند. در این مقاله سعی ای نگاه مروری اجمالی بر عوامل موثر بر افزایش سرعت سایت بود. در مقالات آینده هر کدام از فاکتورهای آورده شده را به تفصیل توضیح خواهیم داد.

خدمات طراحی سایت ای نگاه در شهرهای مختلف :

5/5 - (1 امتیاز)
با ما در واتساپ در ارتباط باشید
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
مشاوره تلفنی
اگر نیاز به مشاوره تلفنی و راهنمایی داری این فرم رو تکمیل کن. خیلی زود با شما تماس می‌گیریم.
از پیام شما متشکریم. پیام شما با موفقیت ارسال شد.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup
Explore
Drag